Tyúkhúsleves gazdagon
Zöldborsókrémleves bazsalikomos zsemlekockákkal

Kapros rókagombás vadragu gnocchival
Sült kacsacombok vörösboros aszalt szilva szósszal és burgonyafánkkal
Mozzarellával, pármai sonkával töltött borda panko morzsában rántva burgonyapürével
Füstölt gomolya sajttal kemencében sült zöldségek
Moon fish vajas karalábé szósszal és párolt zöldségekkel
Pácolt csirkecomb filé roston sült paprikás sajt szósszal és vajas parázs burgonyával
Egészben sült szűz kolozsvári szalonnás párolt savanyú káposztával és zsemle rúddal
Grillezett tarja édes csípős szósszal és grillezett zöldségekkel

Hidegen készült túrógombóc fahéjas tejföllel
Diós habos kocka almaszósszal

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
Dudok Péter +36 30 203 6546