— LEVES —
Olasz csirkeraguleves
Zöldborsó krémleves levesgyönggyel

— FŐÉTEL —
Kókuszos bundában sült csirkemell meggyszósszal, burgonyapürével
Harcsafilé roston paszternák szósszal, olívás spagettivel
Házi kolbásszal, csemege uborkával, sajttal töltött sertésborda rántva, párolt zöldséggel
Szürkemarha borjú paprikás, tojásos galuskával
Vajas tésztában sült céklás zöldség ragu, tejfölös humusszal
Vadsült erdei gomba raguval, krokettel
Fokhagymával spékelt tarja egészben sütve gyöngyhagymás pecsenyelével, steak burgonyával
Ananászos, curry-s csirkeragu, párolt rizzsel

— DESSZERT —
Pisztáciás, mascarponés pohárkrém
Diós répatorta hideg madártej szósszal

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546