— LEVES —

Gyömbéres meggyleves hidegen
Tyúkhúsleves

— FŐÉTEL —

Csirkemell őszibarackkal és mozzarellával
csőben sütve, burgonyapürével
Borsos szarvaspörkölt,
túrós galuskával
Kemencés kacsacomb
friss szilvaszósszal, burgonyafánkkal
Fokhagymás tejben pácolt szűzpecsenye pankó morzsában sütve,
fokhagymás majonézzel, petrezselymes rizzsel
Mediterrán tengeri halvagdalt,
olasz paradicsomszósszal és füstölt scamorza sajttal, házi tagliatellével
Kemencében sült pulykamell falatok
zöldségekkel, parázs burgonyával
Pirított gombával töltött sertésborda rántva,
párolt zöldséggel
Töltött rakott burgonya

— DESSZERT —

Almáspite pohárkrém
Hidegen készült túrógombóc sárgabarack velővel

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546