— LEVES —

Tyúkhúsleves gazdagon
Zellerkrémleves kéksajtos krutonnal

— FŐÉTEL —

Kacsacomb kékszőlő raguval,
burgonyafánkkal
Camembert sajttal, parajjal töltött sertésborda rántva,
burgonyapürével
Harcsafilé fokhagymás morzsában sütve szegfűgombás szósszal,
spagettivel
Szezámmagos bundában sült csirkemell csíkok füstölt sajt szósszal,
brokkolis rizzsel
Narancsos, rozmaringos vadragu,
krokettal
Négysajtos rakott karfiol,
bulgurral
Marhasült rozsda mártással,
fűszeres tepsis burgonyatallérral
Egészben sült szűzpecsenye feketebors szósszal,
steak burgonyával

— DESSZERT —

Mákosguba pohárkrém citrusos vanília sodóval
Mézes kocka aszalt sárgabarackkal, édes morzsában forgatva

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546