— LEVES —
Brokkolikrémleves fokhagymás zsemlekockával
Erőleves szarvasból tojáskocsonyával

— FŐÉTEL —
Szarvasgerinc diókéregben cékla szalszával,
krokettal
Csirkemell steak gyömbéres-mézes mázban sütve,
fekete szezámos jázmin rizzsel
Zöldfűszeres-pesztós harcsatekercs,
édesburgonya pürével
Egészben sült tarja csiperkegomba raguval,
steak burgonyával
Brokkolival és sajttal töltött sertésborda,
tejszínes fokhagymaszósszal és bulgurral
Pácolt sertés szűzpecsenye szeletek cornflakes bundában sütve,
chilis majonézzel és burgonyapürével
Kemencében sült kacsacomb lilakáposzta pürével,
káposztás burgonyafánkkal
Gabona kolbásszal töltött burgonya tejföllel besütve

— DESSZERT —
Máglyarakás karamellás-diós szósszal
Túrófánk csokoládészósszal

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546