— LEVES —
Tyúkhúsleves maceszgombóccal
Kelkáposzta krémleves bacon szalonnás zsemlekockával

— FŐÉTEL —
Csirkemell steak márványsajt szósszal,
batátás gnocchival
Grúz khinkali (húsos tésztabatyu) korianderes,
tahinis joghurtszósszal
Kijevi töltött sertésborda,
párolt zöldségekkel
Parajjal töltött fogastekercs bacon gyűrűben, pirított fokhagymás sajtszósszal,
barna basmati rizzsel
Csiperke gombás vadragu,
petrezselymes-vajas galuskával
Grillezett tarja sült-marinált paprikaszósszal,
fűszeres roppantott héjas burgonya ropogósra sütve
Kacsamell fehérboros fügeszósszal,
kesudiós burgonyafánkkal
Vegán bundában sült brokkoli és karfiol, vegán tartármártással,
vegán burgonyapürével

— DESSZERT —
Málna mousse pisztácia ganach-val töltve
Krémtúró pohárkrém mandarin velővel

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546