— LEVES —
Citromos zsályás vadraguleves
Paszternákkrémleves gluténmentes gnocchival

— FŐÉTEL —
Kemencében sült kacsacomb narancsos hagyma chutney-val,
burgonyafánkkal
Egészben sült sertés szűzpecsenye mascarponés kelkáposztaszósszal,
kelkáposzta tócsnival
Sous vide szarvas hátszín zöld dió raguval,
házi krokettel
Egészben sült tarjafilé édes-savanyú szósszal, tojásos,
zöldséges jázmin rizzsel
Kókusz bundában sült sertésborda vaslapon sütve,
mandula tejes meggyszósszal, burgonyapürével
Füstölt sajttal töltött csirkemell steak,
spagetti arrabiatával
Bors kéregben sült harcsafilé medvehagyma szósszal,
grillezett polentával
Gnocchi marokkói batáta raguval

— DESSZERT —
Vegán törökmogyorós házi nutellás pohárkrém, gluténmentes mogyorós linzermorzsával
Rákóczi túrós tejfölös túróhabbal

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546