Aktuális menüajánlatunk
Fontos megközítési információ: az étterem a Telki fő út felől közelíthető meg, kérjük vendégeinket, hogy GPS javaslat ellenére se menjenek földúton, mert elakadás veszélyes! Köszönjük!
Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással
Ár: 8.950 Ft/fő
3-10 éves korig gyerekeknek féláron 4.475 Ft/fő
3 éves kor alatt ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!
Fizetési lehetőségek: készpénz és utalás.
Bankkártyát, SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni.
A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546
Elérhetőek ajándékutalványaink vasárnapi alkalmainkra!
További információért kattintson ide!
Aktuális menü
Büféasztal 2018. január 28.
Ezen a héten büféasztalos alkalom csak vasárnap lesz! Nyírségi káposztás bableves Fokhagymakrémleves fűszeres zsemle kockával Vadsült házi feketeribizli szósszal és burgonyafánkkal Kacsacomb párolt céklával és hagymás tepsis krumplival Pulykamell caprese párolt...
Disznóvágás 2018. január 20.
Program és menü Nyitás 9:00 Bátorító italok felszolgálása Reggeli 10:00 Saját hústermékekkel, kenegetősökkel, házi kenyérrel Ebéd Orja leves Kemencében sült pecsenye Délután Sült kolbász, véres, májas hurka, Párolt káposzta, tepsis hagymás burgonya Toros káposzta...
Büféasztal 2018. január 13-14.
Tyúkhúsleves Tejszínes francia hagyma leves Kacsacomb fehérboros fügeszósszal, burgonyafánkkal Lazaccal töltött lepényhal bazsalikomos zöldborsó szósszal, tökmagos aszalt paradicsomos rizzsel Konfitált szarvas vörös boros pecsenyelével, tócsnival Csirkemell...
Büféasztal 2018. január 6-7.
Libaaprólék leves vajas galuskával Burgonyakrém leves fokhagymás zsemlekockával Konfitált szarvas gerinc áfonyás barnamártással, burgonyafánkkal Pulykamell brokkolival csőben sütve, burgonyapürével Grillezett tarja édes csípős szósszal, steak burgonyával Corn flakes...
Szilveszteri büféasztal
Korhely leves Kacsamell gyömbéres meggyszósszal, burgonyafánkkal Vadsült erdei gombás barna mártással, tócsnival Porchetta gyöngyhagymás pecsenyelével, tócsnival Harcsa filé grillezve, parajos gnocchival Panko morzsában sült szűzpecsenye, mézes dijoni mustáros...
Büféasztal 2017. december 16-17.
Halászlé Sütőtök krémleves pirított tökmagos zsemlekockával Vadsült gesztenyés barnamártással, krokettel Kemencés kacsamell gyömbéres meggyszósszal, burgonyafánkkal Harcsaragu kárpáti módra, olivás petrezselymes spagettivel Vegetáriánus töltött káposzta Csirkemell...
Büféasztal 2017. december 9-10.
Rozmaringos kacsa raguleves Zöld curry-s zöldségkrém leves, zöldség „szalmával” Vadsült áfonyás barnamártással, burgonyafánkkal Konfitált kacsacomb, káposztás tésztával Kijevi töltött sertésborda rántva, burgonyapürével Pulykamell paradicsommal, bazsalikommal,...
Büféasztal 2017 december 2-3.
Erdei gombás vadragu leves Bazsalikomos zöldborsó krém leves Kacsacomb chili-s eperszósszal, burgonyafánkkal Három hagymás szarvas ragu, tócsnival Harcsa filé roston fokhagymás parajszósszal, gnocchi-val Csirkemell steak sült paprika szósszal, burgonyapürével Sajttal,...
Büféasztal 2017. november 25-26.
Borjú raguleves Brokkoli krémleves, leves gyönggyel Pecsenye libamájas vadragu, petrezselymes burgonya rúddal Kacsacomb rebarbarás birsalma szósszal, édes burgonyafánkkal Ördög hal filé roston, hagymás fehérboros szósszal, vajas burgonyával Tejszínes gombás fussili...
Büféasztal 2017. november 18-19.
Kakukkfüves vadragu leves tejszínesen Sütőtökkrém leves pirított magvakkal Kemencés kacsacomb, aszalt szilvás párolt káposztával Grillezett harcsa filé gorgonzola szósszal, olívás spagettivel Libazúza pörkölt, házi tarhonyával Sólet főtt tojással, füstölt libamellel...
Libalakoma 2017. november 11-12.
Márton nap a Dudok Rendezvényházban Idén is megrendezzük hagyományos Márton napi libalakomáinkat. Menüsorunk: Libaaprólék leves macesz gombóccal Fokhagyma krémleves zsemlekockával Kemencében sült libacomb birsalmás párolt káposztával, hagymás tepsis burgonyával...
Büféasztal 2017. november 4-5.
Marhahús leves csigatésztával Csirkés paradicsomleves Vadas marha zsemlegombóccal Konfitált kacsacomb birsalmás sárgabarack szósszal, burgonyafánkkal Borsos kukoricalisztben sült fekete tőkehal filé roston, chili-s fokhagymás fehérboros szószban, olívás spagettivel...
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Értesüljön elsőként legújabb cikkeink megjelenéséről, aktuális menüajánlatainkról, rendezvényeinkről és akcióinkról!