— LEVES —

Gulyásleves szarvashúsból
Karfiolkrémleves bab ropogóssal

— FŐÉTEL —

Szarvas hátszín mustárosan lioni hagymával, steakburgonyával
Tejfölös tepsis tarja, rakott tojásos burgonyával
Kacsacomb almás káposztával, dödöllével
Csirkemell steak bacon szósszal, spagettivel
Kolbászhússal töltött sertésborda cornflakes bundában sütve, lilakáposzta pürével, hagymás tört burgonyával
Harcsafilé marinált lila hagyma szósszal, bulgurral
Sertés szűzpecsenye mézes diós körteraguval, krokettel
Burgonyafasírt karotta szósszal
Szalonnás, három hagymás vadragu,
káposztás burgonya pitével

— DESSZERT —

Somlói galuska
Mascarponés pohárkrém sós karamellel

🍲

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt. DUDOK PÉTER +36 30 203 6546