Aktuális menüajánlatunk
Fontos megközítési információ: az étterem a Telki fő út felől közelíthető meg, kérjük vendégeinket, hogy GPS javaslat ellenére se menjenek földúton, mert elakadás veszélyes! Köszönjük!
Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással
Ár: 8.950 Ft/fő
3-10 éves korig gyerekeknek féláron 4.475 Ft/fő
3 éves kor alatt ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!
Fizetési lehetőségek: készpénz és utalás.
Bankkártyát, SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni.
A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546
Elérhetőek ajándékutalványaink vasárnapi alkalmainkra!
További információért kattintson ide!
Aktuális menü
Vasárnapi ebédmenü 12. 03.
— LEVES — Erdei gombás vadraguleves Karfiolkrémleves fűszeres zsemlekockákkal — FŐÉTEL — Sült kacsacomb erdei gyümölcsös raguval, burgonyafánkkal Sousvide szarvas hátszín borókás mustárszósszal, szalonnapörcös burgonyarúddal Bacon szalonnába tekert csirkemell steak...
Vasárnapi ebédmenü 11. 26.
— LEVES — Zsályás vadraguleves Burgonyakrémleves — FŐÉTEL — Kacsamell eperszósszal, burgonyafánkkal Sousvide szarvas hátszín fokhagymás réparaguval, házi krokettel Szárnyas májjal töltött sertésborda kemencében sütve rókagomba szósszal, petrezselymes vajas galuskával...
Vasárnapi ebédmenü 11. 19.
— LEVES — Rozmaringos libaraguleves Brokkolikrémleves — FŐÉTEL — Libamell Tokaji Furmintos aszalt sárgabarackkal, burgonyafánkkal Libacomb birsalma párolt káposztával, hagymás tepsis burgonyával Sólet füstölt libamellel, főtt tojással Libazúza pörkölt házi tarhonyával...
Vasárnapi ebédmenü 11. 12.
— LEVES — Libaragu leves gnocchival Hagymakrémleves — FŐÉTEL — Kemencés libamell, tokaji furmintos aszalt sárgabarack ragu, burgonyafánk Sólet, füstölt libamell, főtt tojás Konfitált libacomb, birsalmás párolt káposzta, hagymás tepsis burgonya Libazúza pörkölt,...
Vasárnapi ebédmenü 11. 05.
— LEVES — Gulyásleves Sárgaborsó-krémleves fokhagymás zsemlekockával — FŐÉTEL — Kacsacomb almás párolt fehérkáposztával, hagymás tepsis burgonyával Sousvide szarvas hátszín karamellás chili-s fehérrépa krémmel, házi krokettel Konfitált füstölt csülökkel, tormával...
Vasárnapi ebédmenü 10. 29.
— LEVES — Vadraguleves gnocchi-val Fokhagymakrémleves fűszeres zsemlekockával — FŐÉTEL — Kemencés vadsült vadasmártással, zsemlegombóccal Kacsacomb áfonyaszósszal, burgonyafánkkal Sajttal, füstölt tarjával, lilahagymával töltött sertésborda rántva, burgonyapürével...
Vasárnapi ebédmenü 10. 22.
— LEVES — Marhahúsleves gazdagon Francia hagymaleves zsemlekockával — FŐÉTEL — Sült kacsacomb bazsalikomos lime-os eperszósszal, burgonyafánkkal Rókagombás harcsaragu, házi tagliatelle-vel Pacalpörkölt grillezett füstölt csülökkel, pirított héjas kocka burgonyával...
Vasárnapi ebédmenü 10. 15.
— LEVES — Tyúkhúsleves Sütőtökkrémleves sajtos krutonnal — FŐÉTEL — Sült kacsacomb Irsai Olivér borral párolt fehérkáposztával, hagymás tepsis burgonyával Füstölt sousvide szarvas gerinc borsos áfonyaszósszal, házi krokettel Három sajttal töltött sertésborda...
Vasárnapi ebédmenü 10. 08.
— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Zöldségkrémleves — FŐÉTEL — Sült kacsacomb narancsos hagyma chutney-vel, burgonyafánkkal Harcsafilé zsályás citrusos morzsában sütve citrom szósszal, jázminrizzsel Parajos, ricottás canneloni Borókás, vörösboros szarvaspörkölt,...
Vasárnapi ebédmenü 10. 01.
— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Sült paszternák krémleves fokhagymás zsemlekockával — FŐÉTEL — Zöld fűszeres pankó morzsában sült harcsafilé fokhagymás joghurtos szósszal, édesburgonya hasábbal Sült kacsacomb rebarbarás almaszósszal, burgonyafánkkal Kakukkfüves...
Vasárnapi ebédmenü 09. 24
— LEVES — Marhahúsleves gazdagon Zellerkrémleves — FŐÉTEL — Sült kacsacomb karamellás körtével, burgonyafánkkal Bolognai lasagne Fogasfilé márványsajt szósszal, spagettivel Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda cornflakes bundában sütve, burgonyapürével...
Vasárnapi ebédmenü 09. 17.
— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Fokhagymás sajtkrémleves fűszeres zsemlekockával — FŐÉTEL — Kacsacomb rozé szőlőszósszal, burgonyafánkkal Sousvide szarvasgerinc burgundimártással, házirösztivel Cornflakes bundában sült csirkemellcsíkok sajtszósszal, aszaltparadicsomos...
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Értesüljön elsőként legújabb cikkeink megjelenéséről, aktuális menüajánlatainkról, rendezvényeinkről és akcióinkról!