Aktuális menüajánlatunk

Fontos megközítési információ: az étterem a Telki fő út felől közelíthető meg, kérjük vendégeinket, hogy GPS javaslat ellenére se menjenek földúton, mert elakadás veszélyes! Köszönjük!

Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással

Ár:  8.950 Ft/fő

3-10 éves korig gyerekeknek féláron 4.475 Ft/fő
3 éves kor alatt ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!

Fizetési lehetőségek: készpénz és utalás.
Bankkártyát, SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni.

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546

 

Elérhetőek ajándékutalványaink vasárnapi alkalmainkra!
További információért kattintson ide!

Aktuális menü

Vasárnapi ebédmenü 12. 03.

Vasárnapi ebédmenü 12. 03.

— LEVES — Erdei gombás vadraguleves Karfiolkrémleves fűszeres zsemlekockákkal — FŐÉTEL — Sült kacsacomb erdei gyümölcsös raguval, burgonyafánkkal Sousvide szarvas hátszín borókás mustárszósszal, szalonnapörcös burgonyarúddal Bacon szalonnába tekert csirkemell steak...

Vasárnapi ebédmenü 11. 26.

Vasárnapi ebédmenü 11. 26.

— LEVES — Zsályás vadraguleves Burgonyakrémleves — FŐÉTEL — Kacsamell eperszósszal, burgonyafánkkal Sousvide szarvas hátszín fokhagymás réparaguval, házi krokettel Szárnyas májjal töltött sertésborda kemencében sütve rókagomba szósszal, petrezselymes vajas galuskával...

Vasárnapi ebédmenü 11. 19.

Vasárnapi ebédmenü 11. 19.

— LEVES — Rozmaringos libaraguleves Brokkolikrémleves — FŐÉTEL — Libamell Tokaji Furmintos aszalt sárgabarackkal, burgonyafánkkal Libacomb birsalma párolt káposztával, hagymás tepsis burgonyával Sólet füstölt libamellel, főtt tojással Libazúza pörkölt házi tarhonyával...

Vasárnapi ebédmenü 11. 12.

Vasárnapi ebédmenü 11. 12.

— LEVES — Libaragu leves gnocchival Hagymakrémleves — FŐÉTEL — Kemencés libamell, tokaji furmintos aszalt sárgabarack ragu, burgonyafánk Sólet, füstölt libamell, főtt tojás Konfitált libacomb, birsalmás párolt káposzta, hagymás tepsis burgonya Libazúza pörkölt,...

Vasárnapi ebédmenü 11. 05.

Vasárnapi ebédmenü 11. 05.

— LEVES — Gulyásleves Sárgaborsó-krémleves fokhagymás zsemlekockával — FŐÉTEL — Kacsacomb almás párolt fehérkáposztával, hagymás tepsis burgonyával Sousvide szarvas hátszín karamellás chili-s fehérrépa krémmel, házi krokettel Konfitált füstölt csülökkel, tormával...

Vasárnapi ebédmenü 10. 29.

Vasárnapi ebédmenü 10. 29.

— LEVES — Vadraguleves gnocchi-val Fokhagymakrémleves fűszeres zsemlekockával — FŐÉTEL — Kemencés vadsült vadasmártással, zsemlegombóccal Kacsacomb áfonyaszósszal, burgonyafánkkal Sajttal, füstölt tarjával, lilahagymával töltött sertésborda rántva, burgonyapürével...

Vasárnapi ebédmenü 10. 22.

Vasárnapi ebédmenü 10. 22.

— LEVES — Marhahúsleves gazdagon Francia hagymaleves zsemlekockával — FŐÉTEL — Sült kacsacomb bazsalikomos lime-os eperszósszal, burgonyafánkkal Rókagombás harcsaragu, házi tagliatelle-vel Pacalpörkölt grillezett füstölt csülökkel, pirított héjas kocka burgonyával...

Vasárnapi ebédmenü 10. 15.

Vasárnapi ebédmenü 10. 15.

— LEVES — Tyúkhúsleves Sütőtökkrémleves sajtos krutonnal — FŐÉTEL — Sült kacsacomb Irsai Olivér borral párolt fehérkáposztával, hagymás tepsis burgonyával Füstölt sousvide szarvas gerinc borsos áfonyaszósszal, házi krokettel Három sajttal töltött sertésborda...

Vasárnapi ebédmenü 10. 08.

Vasárnapi ebédmenü 10. 08.

— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Zöldségkrémleves — FŐÉTEL — Sült kacsacomb narancsos hagyma chutney-vel, burgonyafánkkal Harcsafilé zsályás citrusos morzsában sütve citrom szósszal, jázminrizzsel Parajos, ricottás canneloni Borókás, vörösboros szarvaspörkölt,...

Vasárnapi ebédmenü 10. 01.

Vasárnapi ebédmenü 10. 01.

— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Sült paszternák krémleves fokhagymás zsemlekockával — FŐÉTEL — Zöld fűszeres pankó morzsában sült harcsafilé fokhagymás joghurtos szósszal, édesburgonya hasábbal Sült kacsacomb rebarbarás almaszósszal, burgonyafánkkal Kakukkfüves...

Vasárnapi ebédmenü 09. 24

Vasárnapi ebédmenü 09. 24

— LEVES — Marhahúsleves gazdagon Zellerkrémleves — FŐÉTEL — Sült kacsacomb karamellás körtével, burgonyafánkkal Bolognai lasagne Fogasfilé márványsajt szósszal, spagettivel Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda cornflakes bundában sütve, burgonyapürével...

Vasárnapi ebédmenü 09. 17.

Vasárnapi ebédmenü 09. 17.

— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Fokhagymás sajtkrémleves fűszeres zsemlekockával — FŐÉTEL — Kacsacomb rozé szőlőszósszal, burgonyafánkkal Sousvide szarvasgerinc burgundimártással, házirösztivel Cornflakes bundában sült csirkemellcsíkok sajtszósszal, aszaltparadicsomos...

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Értesüljön elsőként legújabb cikkeink megjelenéséről, aktuális menüajánlatainkról, rendezvényeinkről és akcióinkról!