Aktuális menüajánlatunk
Fontos megközítési információ: az étterem a Telki fő út felől közelíthető meg, kérjük vendégeinket, hogy GPS javaslat ellenére se menjenek földúton, mert elakadás veszélyes! Köszönjük!
Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással
Ár: 7.950 Ft/fő
3-10 éves korig gyerekeknek féláron 3.980 Ft/fő
3 éves kor alatt ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!
Fizetési lehetőségek: készpénz és utalás.
Bankkártyát, SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni.
A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546
Elérhetőek ajándékutalványaink vasárnapi alkalmainkra!
További információért kattintson ide!
Aktuális menü
Vasárnapi ebédmenü 05.05.
— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Eperkrémleves csokis gabona golyókkal — FŐÉTEL — Szarvas lábszár pörkölt, galuskával Kacsacomb lime-os eperszósszal, burgonyafánkkal Csirkemell steak gorgonzola szósszal, gnocchi-val Fekete-erdei sonkával, sajtal, vargányával töltött...
Vasárnapi ebédmenü 04. 28.
— LEVES — Tavaszi szárnyas raguleves tejfölösen Zöldségkrémleves fűszeres kifli chips-el — FŐÉTEL — Vadsült vörösboros három hagyma szósszal, krokettel Kemencés kacsacomb párolt káposztával, hagymás tepsis burgonyával Csirkemell őszibarackkal csőben sütve,...
Vasárnapi ebédmenü 04. 21.
— LEVES — Tárkonyos vadraguleves Kukorica krémleves — FŐÉTEL — Vadsült zsályás erdei gomba szósszal, burgonya rúddal Sült kacsacomb lime-os körte szósszal, burgonya fánkkal Csirkemell steak chedar sajt szósszal, házi spagettivel Kaliforniai paprikával, sajtos omlettel...
Vasárnapi ebédmenü 04. 14.
— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Spárga krémleves fűszeres zsemlekockával — FŐÉTEL — Vadpaprikás, juhtúrós sztrapacskával Sült kacsacomb citrusos erdei gyümölcs szósszal, burgonyafánkkal Csirkemell steak medvehagymás szósszal, gnocchi-val Spárgával, bacon szalonnával...
Vasárnapi ebédmenü 04. 07.
— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Zöldségkrémleves baconos zsemlekockával — FŐÉTEL — Vadsült, tejfölös fekete ribizliszósz, burgonyafánk Kemencés kacsacomb, almás káposzta, hagymás tepsis burgonya Rántott fogas filé, citrusos majonéz, zöldséges jázminrizs Csirkemell...
Vasárnapi ebédmenü 03. 24.
— LEVES — Medvehagymás csirkeraguleves Curry-s répakrémleves gnocchi-val — FŐÉTEL — Sült kacsamell mangó szósszal, burgonyafánkkal Harcsafilé rouille mártással, házi tagliatelle-vel Főtt tojással, füstölt főtt tarjával, tormával töltött sertésborda kalács morzsában...
Vasárnapi ebédmenü 03. 17.
— LEVES — Babgulyás Burgonyakrémleves — FŐÉTEL — Egészben sült szűzpecsenye Whisky-szósszal, krokettel Gyöngyhagymás csülökragu, pirított kocka burgonyával Csirkemell steak brokkolis szósszal, sajtos bulgur felfújttal Sült kacsacomb narancsos szósszal, burgonyafánkkal...
Vasárnapi ebédmenü 03. 10.
— LEVES — Olasz csirkeraguleves Zöldborsókrémleves — FŐÉTEL — Vadsült erdei gomba raguval, gnocchi-val Sült kacsacomb gyömbéres citrusos erdei gyümölcs szósszal, burgonyafánkkal Csirkemell steak jalapeno-s sajtszósszal, jázmin rizzsel Grillezett tarja hagymás mustáros...
Vasárnapi ebédmenü 03. 03.
— LEVES — Tavaszi mustáros borjúraguleves Zellerkrémleves zsemlekockával — FŐÉTEL — Sousvide szarvasgerinc narancsos zöld dió raguval, burgonyafánkkal Kemencés kacsacomb lilakáposztás gnocchi-val Csáky rostélyos paprikás szósszal, galuskával Csirkemell steak mézes...
Vasárnapi ebédmenü 02. 25.
— LEVES — Gulyásleves szarvashúsból Karfiolkrémleves bab ropogóssal — FŐÉTEL — Szarvas hátszín mustárosan lioni hagymával, steakburgonyával Tejfölös tepsis tarja, rakott tojásos burgonyával Kacsacomb almás káposztával, dödöllével Csirkemell steak bacon szósszal,...
Vasárnapi ebédmenü 02. 18.
— LEVES — Borókás, fehérboros vadraguleves Hagymaleves — FŐÉTEL — Kemencés kacsacomb párolt lilakáposztával, szalonnás, hagymás tepsis burgonyával Füstölt tarjával, sült lilahagymával , főtt tojással töltött sertésborda rántva, tormás majonézzel, burgonyapürével...
Vasárnapi ebédmenü 02. 11.
— LEVES — Tárkonyos vadraguleves tejszínesen Parajkrémleves sajtos bundáskenyérrel — FŐÉTEL — Vadsült vele sült fokhagymaszósszal, parázs burgonyával Harcsafilé roston zsályás citromos morzsában sütve , citrom szósszal, bulgurral Cornflakes bundában sült csirkemell,...
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Értesüljön elsőként legújabb cikkeink megjelenéséről, aktuális menüajánlatainkról, rendezvényeinkről és akcióinkról!